Cele mai bune bigudiuri electrice

Ținem mult la bucuria și frumusețea voastră, iar de aceea facem articol despre frumusețe. După ce am vorbit despre cele mai bune perii rotative pentru un păr arătos, în acest articol am decis să vorbim despre cele mai bune bigudiuri electrice, tot pentru un păr cât mai frumos.

Spre deosebire de un ondulator, bigudiurile electrică te ajută să obții o coafură rezistentă precum și mai mult volum, doar că acest rezultat se obține în aproximativ 2 ore.

Iar un set bun de bigudiuri electrice bune nu are un preț chiar foarte mare: între 120 și 400 de lei costă de regulă bigudiurile electrice, dar prețul poate crește în funcție de dotări.

cele mai bune bigudiuri electrice

BlogdeCasa.Ro te ajută să alegi cele mai bune bigudiuri electrice pentru coafuri spectaculoase

Așadar, dacă vrei niște bigudiuri electrice bune, va trebui să urmărești câteva aspecte importante precum materialul învelișului, numărul de bigudiuri incluse în set, timp de încălzire plus alte aspecte despre care vorbim mai jos.

1.Material

În cazul produselor din categoria frumusețe este foarte important materialul deoarece acesta poate garanta rezultate spectaculoase dar, și mai important, nu trebuie să afecteze sănătatea părului tău. Cele mai bune materiale sunt ceramica și teflonul, deoarece se încălzesc repede iar căldura este uniformă.

Vorbim totuși despre un procedeu care îți ia ceva timp. Trebuie deci să pornești cuva de încălzire a bigudiurilor, aștepți să se încălzească, iar apoi le poți pune în păr. Apoi va trebui să aștepți aproximativ o oră sau mai mult, pentru a obține coafura dorită. Acestea ating temperaturi de peste 100 de grade, iar de aceea ar trebui să fie învelite în catifea, pentru o protecție superioară a părului.

Bigudiurile electrice din silicon sunt și ele foarte bune, doar că ai nevoie de îndemânare pentru a le pune în păr. Acestea au un timp de încălzire redus.

2.Numărul de bigudiuri

Foarte important este și numărul de bigudiuri incluse în set. Noi vă recomandăm să alegeți un model care să aibă cel puțin 20 de bigudiuri de dimensiuni diferite. Astfel, vei putea obține mai multe coafuri.

De asemenea, în pachet ar trebui să se regăsească și un set de cleme de prindere, astfel încât să fixezi firul de păr în poziția dorită de tine.

3.Timp de încălzire

Am mai menționat faptul că cele mai bune bigudiuri electrice au un timp de încălzire mare. De obicei, majoritatea bigudiurilor au un timp de încălzire cuprins între 15 și 20 de minute, doar că modelele de top se vor încălzi mult mai repede, în 2 minute de exemplu.

Cele mai bune bigudiuri electrice trebuie să aibă ceară în interior, deoarece aceasta se încălzește repede și uniform totodată, ajutându-ne deci să obținem coafuri superbe.

4.Funcții

În cazul aparatelor care te ajută să îți faci părul este importantă funcția ionică. Aceasta este recomandată mai ales în cazul în care ai un păr care se electrizează repede.

De asemenea, funcțiile de siguranță sunt și ele recomandate. Astfel, ar trebui să avem indicatori luminoși care să ne transmită când putem folosi aparatul.

5.Alte caracteristici

Printre celelalte accesorii care ar trebui să fie numaidecât prezente se află setul de cleme despre care am vorbit mai sus precum și clipsurile mecanice. Un manual de coafuri te va ajuta și el să folosești bigudiurile electrice pentru a obține cele mai tari coafuri.

De asemenea, cele mai bune bigudiuri electrice vor avea numaidecât o garanție de minim 2 ani. 

BlogdeCasa.Ro îți recomandă cele mai bune bigudiuri electrice pentru tine

Așadar, dacă ai decis să-ți iei niște bigudiuri electrice bune, ar trebui să alegi un set din recomandările de mai jos:

Trusă de bigudiuri electrice Remington Kf 20i

Trusa de bigudiuri electrice Remington Kf 20i, 20 bigudiuri, catifeaO primă recomandare este setul Remington Kf 20i. Dotări tehnice:

 • 20 bigudiuri.
 • Capete reci.
 • Funcție ionică.
 • Înveliș din catifea.
 • Indicator
 • luminos pornire.

Click pentru preț!

Trusă de bigudiuri electrice BaByliss RS100E

Trusa de bigudiuri electrice BaByliss RS100E, 12 bigudiuri, siliconFoarte bună este și această trusă de bigudiuri electric Babyliss RS100E. Dotări:

 • 12 bigudiuri.
 • Material silicon.
 • Încălzire rapidă doar în 5 minute.
 • 2 mărimi.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Trusă de bigudiuri electrice Remington KF40E

Trusa de bigudiuri electrice Remington KF40E, 20 bigudiuri, teflonUltima recomandare pentru cele mai bune bigudiuri electrice este acest set. Dotări:

 • 20 bigudiuri.
 • Capete reci.
 • Încălzire rapidă.
 • Condiționare ionică.
 • Miez de ceară.
 • Înveliș din teflon.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bune bigudiuri electrice. Dacă vrei să vezi și alte recomandări de bigudiuri electrice bune, poți accesa această pagină online. Iar dacă aveți nelămuriri, puteți lăsa un comentariu mai jos.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here