Cele mai bune hote din 2017 – sfaturi și recomandări

Continuăm seria de articole tip 2017, iar de data aceasta vom vorbi despre hote. Desigur, nu vom vorbi despre orice tip de hote. Mai exact, acest articol va fi despre cele mai bune hote din 2017. Iar asta deoarece fiecare cumpărător caută să aleagă unul dintre cele mai produse ale anului. Astfel, era musai ca BlogdeCasa.Ro să vină cu un astfel de articol.

cele mai bune hote din 2017

VEZI AICI ÎNTREAGA OFERTĂ DE HOTE PENTRU BUCĂTĂRIE

Astfel, dacă ți-ai propus să-ți iei o hotă bună pentru bucătărie, dar nu tii ce să alegi, acest articol îți va fi de mare ajutor. Iar asta deoarece în acest articol voi vorbi strict despre cele mai bune hote din 2017. Și sunt sigur că te va ajuta acest articol.

Cele mai bune hote din 2017 – știi cum să alegi o hotă bună?

Chiar dacă mai jos vei găsi recomandări, trebuie totuși să știi câte ceva despre hota pe care vrei să o cumperi. Asta deoarece poate recomandările de mai jos nu vor fi chiar ceea ce cauți, însă vrei să faci o alegere cât mai bună. Așa că mai jos îți voi spune care sunt principalele criterii de care trebuie să ții cont atunci când vrei o hotă bună.

Caracteristicile principale de care să ții cont atunci când vrei să cumperi o hotă

Un prim aspect de care trebuie să ții cont este puterea de absorbție. Aceasta o vei stabili în funcție de cât de mult gătești de obicei dar și cât de mare este bucătăria. Cu cât bucătăria e mai mare, cu atât ar trebui să cumperi o hotă cu o putere de absorbție mai mare. Astfel, va face mai bine față la aburii și fumul pe care mâncarea îl face.

Un alt criteriu foarte important este tipul hotei pe care vrei să o cumperi. Iar asta deoarece există mai multe tipuri de hote, fiecare prezentând atât avantaje, cât și dezavantaje.

Există hote incorporabile simple dar și alte tipuri de hote, precum: hote decorative, hote de tip insulă precum și hote telescopice. De asemenea, bugetul de care dispui este și el un aspect important de care vei ține cont atunci când vei alege tipul hotei dorite.

Numărul de motoare este și el un aspect de care să ții cont. Există atât hote cu un motor dar și hote cu două motoare. Cele cu două motoare sunt desigur mai eficiente, însă și mai gălăgioase.

Dimensiunile hotei ar trebui să fie și ele luate în considerare. Specialiștii spun că aceasta ar trebui să fie mai mare decât aragazul, pe fiecare latură, astfel încât să poată absorbi cu ușurință aburii și fumul.

Filtrele ar trebui să fie metalice, deoarece acestea au o durată de viață mai mare. Asta deoarece trebuie doar curățate, și nu schimbate, astfel încât vei face economii.

Desigur, mai sunt și alte caracteristici de care să ții cont atunci când vrei una dintre cele mai bune hote din 2017.

Top hote din 2017 – recomandări

Așadar, dacă ai decis să îți cumperi una dintre cele mai bune hote din 2017, mai jos vei găsi recomandări. Am ales desigur modele de top hote din 2017, pentru a face o alegere cât mai bună.

1.Hotă incorporabilă telescopică Gorenje DF 6116E

Hota incorporabila telescopica Gorenje DF 6116E, putere de absorbtie 390 mc h, 2 motoare, 60 cm, Inox

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O primă recomandare este hota Gorenje DF 611FE. Aceasta are o putere absorbție de 390 mc/h, este dotată cu 2 motoare și are peste 250 review-uri pozitive. De asemenea, vorbim despre o hotă telescopică cu filtru metalic. Carcasa este din oțel inoxidabil, controlul e mecanic iar prețul foarte bun.

2.Hotă incorporabilă telescopică Star-Light HAT-260SS

Hota incorporabila telescopica Star-Light HAT-260SS, Putere de absorbtie 329 mch, 2 motoare, 60 cm, Inox si metal vopsit

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Foarte bună este și această hotă Star-Light HAT-260SS. Aceasta este o hotă incorporabilă telescopică ce are o putere de absorbție mare, de 329 mc/h. La fel ca modelul de mai sus, și aceasta are 2 motoare. Filtrul este unul foarte bun, din aluminiu, iar printre dotările extra se află și lămpile de iluminare. Materialul din care hota a fost realizată este desigur inoxul. Prețul este accesibil.

3.Hotă incorporabilă telescopică Beko CTB 6407 X

Hota incorporabila telescopica Beko CTB 6407 X, capacitate absorbtie 275 mch, 1 motor, 60 cm, Inox

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Cei de la Beko au și ei niște electrocasnice foarte bune. Iar Beko CTB 6407 X este una dintre cele mai bune hote din 2017. Aceasta are o putere de 275 mc/h, un singur motor iar materialul din care a fost făcută este inoxul. De asemenea, aceasta este o hotă tradițională cu filtru din aluminiu, iar zgomotul este redus. Ai la dispoziție și 3 trepte de viteză pentru a putea alege treapta potrivită în funcție de nevoi.

4.Hotă incorporabilă telescopică Hotpoint AH61CMX

Hota incorporabila telescopica Hotpoint AH61CMX, Putere de absorbtie 384 mch, 1 motor, 60 cm, Inox

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Hotpoint AH61CMX face și ea parte din acest top hote 2017. Aceasta are o putere de 384 mc/h, foarte mare adică, chiar dacă dispune de un singur motor. Este din inox iar filtrul e din aluminiu. Mai dispune și de o lampă pentru iluminare dar și de 3 trepte de viteză. Burlanul are un diametru de 150 mm.

5.Hotă telescopică Vision Chef VCHT-60550IX

Hota telescopica Vision Chef VCHT-60550IX, 550 mch, 2 motoare

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Și se pare că am ajuns și la ultima recomandare pentru cele mai bune hote din 2016. Aceasta este Vision Chef VCHT-60550IX. Aceasta are o putere foarte mare, de 550 mc/h. Desigur, puterea mare este datorată celor două motoare. Filtrul este și el bun, din aluminiu, iar prețul este chiar ok.

Așadar, acesta a fost articolul meu despre cele mai bune hote din 2016. Dacă vrei să vezi și altele, poți da click aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here