Câteva sfaturi care te ajută să faci un hol mic să pară mai mare

Creativitatea este una dintre abilitățile principale de care trebuie să dispui atunci când ești pasionat de design de interior. Iar casele mici au mai multă nevoie de un design interior decât cele mari. Asta deoarece, cu un design inteligent poți face o cameră mică să pară mult mai spațioasă. Poți face asta cu câteva idei creative și inovative. Iar dacă ai un hol mic și vrei să îl faci să pară mai mare, ai ajuns unde trebuie. 

Te ajutăm cu mai multe sfaturi pe care le poți folosi să faci holul tău să pară mult mai spațios decât este. Astfel, te vei simți și tu mai bine atunci când vei trece prin hol.

Nu ține în hol lucrurile pe care nu le folosești

Multe persoane au tendința de a păstra în hol obiecte de care nu au nevoie numaidecât. Ei bine, holul nu ar trebui folosit ca pe o cameră de depozitare a lucrurilor pe care le folosești din când în când. Mai exact, holul ar trebui să cuprindă doar un cuier, o oglindă, un loc pentru încălțare, precum și un loc pentru încălțăminte.

Nu trebuie să ții toți papucii pe hol și nici toate gecile. Lucrurile pe care le folosești doar ocazional ar fi bine să le păstrezi într-o debara.

haine cuierDepozitare inteligentă

Unele încăperi mici par a fi lipsite de spațiu și din cauza unei depozitări mai puțin inteligent realizate. Obiectele de mobilier unele lângă altele și lucrurile depozitate prin toată casa nu numai că oferă o imagine de dezordine dar totodată restrânge spațiul din cameră.

Există o mulțime de soluții creative și inteligente la capitolul mobilă, iar tu ai putea opta pentru acele obiecte de mobilier. Mesele pliabile sunt doar un exemplu în acest sens. Când nu le folosești ocupă foarte puțin spațiu, iar când ai musafiri o poți transforma într-o masă mare și spațioasă. Desigur, o masă nu are ce căuta pe hol.

Încearcă să folosești obiecte de mobilier care sunt gândite pentru depozitarea pe verticală, chiar dacă ajung în tavan. Asta îți va oferi mai mult spațiu și chiar dacă este mai înalt, nu te va încurca cu nimic.

rafturi

Multifunctionalitate

Încearcă să folosești obiecte de mobilier multifunctionale. De exemplu dulapul de depozitare al încălțămintei ar putea avea totodată și rolul de cuier, sau să aibă o oglindă. Astfel, ai rezolvat două probleme dintr-o lovitură. Iar taburetul poate avea la rândul său un spațiu de depozitare.

depozitare

Folosește culori deschise

Puține holuri beneficiază de o lumină naturală. De aceea ar trebui să folosești culori deschise atât pentru pereți cât și pentru pardoseală.

perete alb

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here