Cea mai bună hrană pentru câini în 2024

Majoritatea iubitorilor de animale caută online cea mai bună hrană pentru câini si preferă să o cumpere mai apoi de pe internet. Asta deoarece găsim prețuri mai bune, oferte mai diversificate precum și pentru comoditate. Iar pentru că Blog de Casa își propune să fie un blog cât mai util pentru cititori, dar și iubit de animalele de casă, am decis să facem câteva articole despre mâncare pentru animale de companie.

Și uite că începem cu mâncare pentru câini ieftină, ce poate fi cumpărată ușor și la preț redus de pe net,  dar și care asigură o viață mai sănătoasă animalului tău de companie.

Mai exact, mai jos vă vom spune care sunt aspectele de care trebuie să ții cont atunci când vrei cea mai bună mâncare pentru câini, și îți vom oferi totodată recomandări. Pe scurt, un ghid de cumpărături util pentru iubitorii de animale.

cea mai bună mâncare pentru câini

Cum să alegi cea mai bună mâncare pentru câini – cel mai bun prieten al omului merită ce e mai bun

Așadar, mai jos îți vom oferi mai multe sfaturi astfel încât să ne asigurăm că vei alege cea mai bună hrană pentru câini. Vom vorbi despre branduri recomandate, despre rase șamd.

Înainte de toate trebuie să îți spunem faptul că cea mai apreciată de către specialiști este mancarea pentru câini produsă de canadienii de la Champion Petfoods, care au inventat seria Acana. Vorbim despre un produs premium, de calitate și foarte sănătos pentru cățel, indiferent de rasă.

Vezi AICI oferte de preț pentru hrana Acana!

1. Tipul mâncării

Există mai multe rase de câini, diferite vârste dar și diferite talii, iar de aceea acestea ar trebui să fie criteriile de bază de care să ții cont. Asta deoarece au fost gândite și concepute diferite produse pentru câini în funcție de rasa, mărimea și vârsta acestora.

După ce vei stabili aceste aspecte, vei găsi cu siguranță mai ușor mâncarea potrivită pentru cățelușul tău.

Hrana pentru câini starter

Hrana de câini starter este gândită pentru puii care nu au mai mult de 2 luni. Asta deoarece aceștia au nevoi diferite față de câinii adulți, acest tip de mâncare oferind o cantitate mai mare de proteine și vitamine pentru o dezvoltare sănătoasă și corectă. Textura este și ea mai moale, fiind o hrană umedă ușor de digerat.

Hrană de câini juniori

Această hrană este recomandată cățeilor care au cel mult 1 an și care au fost înțărcați. De asemenea, puteți oferi hrană de juniori și femelelor gestante, care alăptează și trebuie să-și revină după naștere. Aceasta poate fi uscată sau umedă.

Hrană de câini adulți

Un alt tip de mancare pentru câini este dedicată celor adulți, care au între 1 și 7 ani. Astfel, hrana aceasta îi va oferi energie precum și nutrienții necesari pentru o viață sănătoasă.

Mâncare pentru câini seniori

Iar în final, hrana de tip senior, pentru câinii care au peste 7 ani. Aceștia îmbătrânesc, deci au nevoie de hrană specială în acest sens.

2. Calitate

La fel cum avem grijă ca noi să consumăm alimente sănătoase, așa ar trebui să facem și în cazul câinilor. De aceea noi vă recomandăm hrană de câini sanatoasă, astfel încât să alegeți ce e mai bun pentru ei.

Au nevoie de atenție specială pentru o viață sănătoasă, deci nu ar trebui să te zgârcești cu 20-30 de lei, pentru o hrană de proastă calitate.

Ai de ales între mâncare pentru câini economică, premium și super-premium. Despre acestea vorbim pe scurt mai jos:

Hrană pentru câini economică

Un prim tip este reprezentat de mancarea pentru câini economică. Aceasta are desigur o calitate mai proastă dar și un preț mai accesibil. Mulți optează pentru această hrană, doar că noi nu o recomandăm.

Mâncare pentru câini premium

Hrana premium este cu siguranță mult mai bună. Aici întâlnim ingrediente de calitate superioară, având derivate din carne, gluten plus conservanți artificiali, Iar prețul nu este deloc exagerat.

VEZI PREȚURI PENTRU HRANĂ CÂINI

Hrană super-premium

Cea mai sanatoasă hrană pentru câini este cu siguranță cea super-premium. Astfel, dacă vrei ceva bun pentru cățelul tău, ar trebui să optezi pentru hrana super-premium.

3. Aspecte speciale

Dacă animalul tău de companie are probleme de sănătate, atunci ar trebui să ții cont de acest aspect atunci când îi cumperi mâncare. Asta deoarece există animale sensibile, ce au nevoie de hrană hipoalergică, dar și câini care tind să devină obezi.

Recomandări de hrană pentru câini bună

Așadar, a sosit și partea articolului unde vă oferim recomandări. Mai jos vă recomandăm 3 pachete de mâncare pentru animale foarte apreciate și iubite de căței.

Hrană uscată pentru câini, Royal Canin, Maxi Adult

Hrana uscata pentru caini, Royal Canin, Maxi Adult, 15 KgO primă recomandare este acest pachet Royal Canin Maxi Adult. Caracterisitici:

 • Pentru câini adulți.
 • Talie mare.
 • Hrană uscată.
 • Aromă pasăre.
 • 15 kg.
 • Păreri bune pe forumuri
 • Pret mic raportat la ingrediente.

Vezi AICI preț si stoc!

Hrană uscată pentru câini, Friskies Junior

Hrana uscata pentru caini, Friskies Junior, Pui & Legume, 15KgDacă vrei hrană pentru câini juniori, aceasta este recomandarea noastră. Caracteristici:

 • Aromă pui și legume.
 • Cantitate 15 kg.
 • Pentru juniori.
 • Talie mică/mare/medie.
 • Hrană 100% echilibrată.
 • Preț bun.

Click pentru preț si stoc!

Hrană uscată pentru câini, Brit Premium
hrana caini brit premium diverse sortimente
hrana caini brit premium diverse sortimente

Și ultima recomandare de hrană pentru câini este cea de la cehii de la Brit. Caracteristici:

 • Pentru câine adult si junior.
 • Greutate 15 kg.
 • Bogată în proteine.
 • Gust de pasăre.
 • Talie mica, medie, mare – sortimente diverse.
 • Preț extrem de bun raportat la calitate.

Vezi prețurile sortimentelor BRIT!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cea mai bună hrană pentru câini. Click pentru a vedea și alte produse.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here