Oja semipermanenta

Oja semipermanenta a aparut relativ recent pe piata, dar literalmente in primii ani a predominat o multime de fane. Intregul continut consta in combinatia unica de gel insolubil (care era folosit pentru a construi unghiile) si lac obisnuit. Oja semipermanenta dureaza de la doua la patru saptamani. Aceasta este caracteristica pentru care este apreciata si iubita. Acest produs nu isi pierde luciul stralucitor daca iti faci pedichiura si apoi porti dresuri si nu se uzeaza la varfuri in 3-4 zile, ca un lac obisnuit. Oja protejeaza placa unghiilor de stresul mecanic extern, contribuind astfel la intarirea acesteia. Nu contine componente nocive, de exemplu, formaldehida, care se gaseste adesea in lacurile obisnuite de unghii. O astfel de acoperire iti va permite sa experimentezi chiar si cu un design voluminos, cu strasuri si efecte care nu sunt usor de repetat, folosind lacuri obisnuite. Mai mult decat atat, oja permanenta nu are un miros intepator caracteristic lacurilor obisnuite. 

Cum se aplica oja permanenta

Oja permanenta nu poate fi aplicata acasa de oricine, deoarece nu se poate usca in aer. Pentru polimerizarea sa, este necesara o lampa ultravioleta sau led, iar sub influenta undelor de lumina, oja semipermanenta se aliniaza intr-o plasa solida si se intareste. Pentru a aplica oja permanenta, trebuie sa pilesti placa unghiei, dar nu intratat in cat sa devina fragile si sa se exfolieze. Pentru o acoperire stabila, este suficient sa indepartezi doar luciul de pe unghii, dupa ce ai trecut de 2-3 ori cu un tampon moale pe unghie. Procedura de aplicare a produsului cosmetic este asociata cu o pregatire indelungata a placii unghiei si aplicarea ojei semipermanente in trei straturi. Cu toate acestea, acum, in magazinul online de cosmetice engross nails.ro  poti gasi oja semipermanenta monofazata, care include tot ceea ce este necesar pentru a putea fi aplicata in 2 straturi. Nu este necesara fixarea suplimentara.

Lampa UV

Daca preferi sa iti faci manichiura cu oja permanenta, inseamna ca nu poti face acest lucru fara o lampa pentru uscarea acestui strat. Oja permanenta nu se usuca cu aer. Chiar daca vei sta cateva zile sub lumina soarelui o astfel de manichiura  nu se va usca. Totul se datoreaza compozitiei polimerului de selac, Aceasta se usuca doar sub influenta intensa a unei lampi UV. In dispozitivele UV exista lampi fluorescente, care trebuie totusi inlocuite la fiecare doua sau trei luni. In caz contrar, se vor supraincalzi, iar radiatia lor va slabi, astfel incat nu va mai fi vorba despre calitatea buna a manichiurii cu oja semipermanenta. In acest caz, poti cumpara dispozitive, aparatura si consumabile din magazinul online nails.ro. 

Lampa LED

Un alt tip de lampa pentru uscarea ojei semipermanente,  este lampa cu LED. In astfel de lampi exista LED-uri si usuca oja de cateva ori mai rapid decat dispozitivele UV. Daca lampile UV iti vor usca unghiile in 2-3 minute, cu lampa LED oja semipermanenta se usuca intr-un timp de la 30 la 60 de secunde. In plus, lampile cu LED sunt mai durabile si nu este necesara inlocuirea LED-urilor.

Alegerea modului de uscare a ojei semipermanente depinde de dispozitivul pe care il detii acasa sau de dispozitivele folosite la salonul de infrumusetare. 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here