Cel mai bun mop cu aburi in 2024

Curățenia este foarte importantă în orice casă, iar un aspirator cu aburi sau chiar cel mai bun mop cu aburi se pot dovedi deseori niște ajutoare de nota 10 pentru o curățenie lună. Din acest motiv m-am gândit să vorbesc despre cum se alege un mop cu aburi, dar și să vă prezint câteva modele de aspiratoare foarte bune, care vă vor ajuta mereu să faceți o curățenie perfectă, scapand de bacterii.

In ultimul an, au aparut foarte multe mopuri performante

Există desigur o mulțime de ajutoare pentru curățenie printre care putem menționa clasica mătură, fărașul, găleata, mopurile și aspiratoarele obișnuite, însă nici unul dintre ele nu este la fel de util precum un mop cu aburi care, pe lângă faptul că ocupă foarte puțin spațiu, este foarte eficient. Mopurilor cu aburi li se mai spune și aspirator cu spălare, iar alții le numesc aspiratoare cu aburi, iar acestea sunt atât de apreciate mai ales pentru faptul că se descurcă de minune să curețe covorul, gresia, faianța precum și multe alte suprafețe, precum patul câinelui sau scaunul mașinii.

VEZI MAI MULTE MOPURI CU ABURI LA PREȚ REDUS

Iar dacă vă întrebați de ce laud chiar atât de mult aceste mopuri cu aburi, ei bine nu trebuie să uit să menționez faptul că aburul este foarte util la curățenie deoarece pe lângă faptul că îndepărtează mizeria, ucide bacteriile și microbii, ceea ce e de apreciat.

Cel mai apreciat mop cu aburi pentru o curățenie lună – recomandarea anului acesta

Atunci când îți iei cel mai bun mop cu aburi, cu siguranță te vei bucura de o achiziție inteligentă mult timp. De aceea am decis să căutăm review-uri, păreri ale cumpărătorilor și ale specialiștilor totodată, și să vedem care a fost cel mai bun mop cu aburi în acest an. Așa am ajuns la acest model pentru ca este foarte ieftin raportat la calitate:

 

aparat curatat cu abur Vileda

Am ales să-ți prezentăm aparatul de curățat cu abur Vileda Steam F18126. Acesta are o putere mare de 1550 W, un rezervor de apă de 0.4 litri și un cablu lung de 6 metri. Prețul este unul bun, la fel și review-urile primite de la cumpărători. Astfel, ai toate motivele pentru a alege acest model daca doresti un model basic, cu care sa iti faci treaba.

VEZI PREȚUL ACESTUI MOP CU ABURI

Cum să găsești cel mai bun mop vertical cu aburi

De regulă, atunci când mergem la cumpărături, dorim să găsim cel mai bun model, de aceea în acest articol mi-am propus să vorbesc despre cel mai bun mop cu aburi.

Există însă mai multe mopuri cu aburi, iar din acest motiv trebuie să spun că trebuie să vă orientați către un model cu un rezervor de apă ceva mai generos. Sa aiba un cablu electric cat mai mare, setări multe pentru aburi precum și un motor cât mai puternic.

Acestea sunt principalele aspecte pe care trebuie să le verificați atunci când cumpărați un mop cu aburi, însă despre criteriile de alegere a celui mai bun model voi vorbi și în rândurile următoare.

Rezervorul pentru apă al unui mop cu aburi este foarte important

Cel mai bun mop cu aburi are desigur un rezervor pentru apă cât mai mare, după cum bine spuneam și mai sus.

Dacă aveți nevoie de un mop cu aburi pentru a curăța zone mai mici, atunci un rezervor cu apă mic va fi foarte bun, mai ales că se umple rapid. Totuși, un rezervor de apă mai mare te va ajuta să cureți o zonă mult mai mare a casei, însă va dura desigur mai mult și umplerea, iar mopul va fi ceva mai greu din cauza apei.

Designul – un alt aspect de verificat la mopurile cu aburi

Unul dintre cele mai interesante criterii de alegere a celui mai bun mop cu aburi este chiar designul acestuia. Pentru că vorbim despre un dispozitiv destul de nou, acestea au tot felul de designuri unul mai interesant ca altele. Totuși, un mop cu aburi bun trebuie să aibă dimensiuni cât mai prietenoase pentru a le ține în mână, precum și un cablu de alimentare cât mai mare.

Cel mai bun mop cu aburi are un motor puternic

La fel ca în cazul storcătoarelor de fructe, motorul este foarte important. Puterea motorului trebuie să fie deci cât mai mare, de aceea trebuie să citiți lista cu specificații. Iar pentru ca motorul să fie mereu la fel de bun ca atunci când era nou, trebuie să aveți grijă ca mopul cu aburi să fie mereu întreținut, schimbându-i filtrele.

Alte caracteristici

La fel de important este să verificați și lista de caracteristici precum și accesoriile cu care mopul cu aburi vine. Printre opțiunile cu care cel mai bun mop cu aburi ar trebui să vină este sistemul de uscare,  precum și sistemul de absorbție al excesului de apă.

cel mai bun mop cu aburi

De asemenea, un mop cu aburi bun are și un buton care îți permite să setezi cantitatea de aburi folosită pentru curățire. Modelele de top mai oferă și posibilitatea de alegere a suprafeței ce urmează a fi curățată.

Iar dacă doriți o sugestie, eu v-aș recomanda aspiratoarele cu aburi de tip all-in-one, deoarece ne oferă o mulțime de opțiuni și accesorii care ne vor ajuta să eliminăm și cea mai mică urmă de murdărie.

Vezi cele mai bune modele de mopuri cu aburi

Mop cu aburi cu sau fără sac?

O altă dilemă de care se lovesc cei care caută un mop cu aburi este tipul acestuia, deoarece poate fi atât cu sac, cât și fără sac. Cele sac sunt însă mai eficiente. Au o putere mai mare, în timp ce mopurile fără sac sunt eficiente deoarece nu mai trebuie să cumperi saci de rezervă.

Cel mai bun mop cu aburi – modele testate, pareri si recomandări

Dacă tot am stabilit cum alegeți cel mai bun mop cu aburi, am zis să vă prezint și cele mai bune mopuri cu aburi astfel încât să terminați cumpărăturile odată cu finalizarea lecturii acestui articol. De aceea mai jos veți găsi 3 mopuri cu aburi bune, pe care eu vi le recomand alături de alte mii de cumpărători mulțumiți:

Aparat de curatat cu abur Rowenta Clean & Steam RY7557WH

Cel mai bun mop cu aburi este cu siguranță Rowenta RY7557WH, mai ales datorită faptului că aparține unui brand de succes. Ce îl face un aspirator cu aburi atât de bun?

 • Puterea mare de 1700 W.
 • Capacitatea rezervorului de 700 ml.
 • Distruge germenii și bacteriile.
 • Are o funcție de ștergere.
 • Lasă podeaua uscată.
 • Preț FOARTE bun raportat la calitate si functii.
aparat curatat cu abur Rowenta

VEZI PREȚUL ACESTUI MOP CU ABURI

Mop electric cu aburi Leifheit 11913

aparat curatat cu abur Leiheit

Un alt motor cu aburi foarte bun este și Leifheit 11913. Eu îl consider al doilea cel mai bun dispozitiv de acest gen, iar mai jos sunt doar câteva motive:

 • Putere de 1200.
 • Indeparteaza 99,9% bacterii si germeni cu abur fierbinte.
 • Are 6 duze pentru o distributie uniforma.
 • Rezervor apa mare ~ 40 de minute.
 • Mare avantaj – rezervor apa detasabil.
 • Pret foarte mic.

VEZI PREȚUL ACESTUI MOP CU ABURI

Aparat de curatare cu abur Karcher SC 2 EasyFix Deluxe

aparat curatat cu abur Karcher

Chiar dacă este ceva mai scump, acest aparat de curățare cu aburi are un mare avantaj: este foarte ușor de folosit si extrem de durabil. Despre brand-ul Karcher nu trebuie sa va mai spun nimic. Sunt Mercedes-ul produselor de curatare.

 • Putere mare 1500 W.
 • Rezervor apa mare de 1 litru.
 • Îndepărtează 99,9% dintre bacteriile.
 • Afisiaj digital LED.
 • Control pe maner
 • Preț accesibil.

VEZI PREȚUL ACESTUI MOP CU ABURI

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cel mai bun mop cu aburi. Am ales și un model cu pret mai mic să fiu sigur că am găsit câte un mop pentru fiecare. Totuși, puteți da click aici și pentru alte modele, deoarece sigur veți găsi ceva pe gustul vostru.

6 COMENTARII

 1. Ma tot gandesc de ceva timp sa iau un mop cu aburi dar nush ce sa aleg. Aceste mopuri sunt chiar eficiente? Isi fac treaba bine, sunt usor de folosit? Ms..

  • Florind, eu am cam de un an un model ceva mai ieftin, pentru că nu aveam un buget prea mare atunci. Acum însă sunt foarte mulțumit de eficiența acestor mopuri și îmi propun ca de Black Friday să-mi iau ceva mai bun. Oricum, e vorba aia.. nu crezi până nu vezi, dar îți recomand să încerci.

  • Sincer, eu aș alege modelul al doilea, anume Karcher. Asta deoarece este mai performant dar pare și mai comod de folosit, iar acest aspect nu trebuie deloc ignorat. Cu siguranță nu vrei să te doară spatele după ce faci curățenie.

 2. Am cumparat mop VAX 10 in 1 in luna iunie nu l-am folosit de mai mult de 5 ori fiindca suprafata de spalare este de aproximativ 15-20mp dupa care rezervorul trebuie umplut. La o suprafata a casei de 150 mp trebuie sa umplu rezervorul de 10 ori asa ca este mult mai rapid sa utilizez un simplu mop.
  Ultima data l-am utilizat acum o luna si acum cand am vrut sa-l folosesc am constatat ca nu mai scoate abur desi apa se incalzeste. Nu este adevarat ca poti curata cu el rosturile sau resturile de murdarie intarite de pe gresie (tot cu carpa trebuie sa le freci). In cazul in care vrei sa-l repari in perioada de garantie singura varianta este sa-l trimiti prin curierat la reprezentanta din Bucuresti. NU IL RECOMAND FIINDCA NU ISI MERITA BANII.
  Mai bine mai puneti ceva bani si luati cel de la Karcher mentionat in articol aici. Daca stiam de blog nu mai luam porcaria aia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here